Moodboard interieur

Tijd om iets aan je interieur te veranderen

Het is zover je bent eigenlijk helemaal uitgekeken op je interieur en je wilt er eigenlijk een frisse wind door laten waaien en een heel nieuw interieur maken of aan gaan schaffen. Of je gaat op jezelf of samenwonen en je moet gaan nadenken wat je allemaal in je huis wil gaan zetten. Dan is misschien een moodboard interieur een leuke oplossing, iets wat grote interieurblogs zoals Huis&Interieur aanraden voor elk nieuw project, trouwens!

Moodboard interieurWat is een moodboard interieur eigenlijk?

Een moodboard wordt ook wel beeldcollage genoemd.

Je neemt bijvoorbeeld een stuk karton en gaat in allerlei woonbladen op zoek naar plaatjes wat jij mooi vindt voor je interieur. Als je de plaatjes hebt uitgeknipt plak je ze op het stuk karton zo krijg je een idee van welke stijl je mooi vindt voor je interieur naast plaatjes uit woontijdschriften of bladen kun je er natuurlijk ook stukjes behang of wat kleuren van een verfwaaier opplakken.

Wat je ook kan doen is stof er opplakken van gordijnen die je mooi vindt. Een beeldcollage geeft een beeld hoe je interieur er uit moet gaan zien. Een beeldcollage of een moodboard interieur geeft je inzicht welke stijl het moet worden daarom is het altijd leuk om een beeldcollage te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.