Moodboard slaapkamer

Om vast te stellen wat voor woonstijl je hebt of hoe je je slaapkamer zou willen inrichten, is het handig om een moodboard te maken. Je kan dan meteen zien of de meubels en de kleuren die je in gedachten hebt goed bij elkaar staan.

Moodboard slaapkamerWat heb je nodig?

Om een moodboard voor de slaapkamer te maken heb je een groot stuk hardboard nodig.

Verder moet je op zoek gaan naar plaatjes van meubels of accessoires in bijvoorbeeld reclamefolders en woontijdschriften, en haal je staaltjes verf, behangstalen, en monsters van vloerbedekking.

Je verzamelt gewoon alles wat je mooi vindt. Ook heb je lijm en een schaar nodig.

Wat moet je doen?

Bedenk eerst wat voor soort moodboard voor je slaapkamer je wil maken. Wil je bijvoorbeeld alles in een bepaalde kleur hebben? Of wil je een bepaalde stijl of een speciale sfeer creƫren in je slaapkamer? Plak alle plaatjes en monsters die je verzameld hebt bij elkaar op het hardboard. Dat hoeft niet netjes naast elkaar, je mag er gerust een rommelige collage van maken.

Andere manieren om een moodboard voor je slaapkamer te maken. Je kan ook een kleiner moodboard op papier maken, zodat je het mee kan nemen als je gaat winkelen. Je ziet dan meteen of de meubels in de winkel in jouw stijl zouden passen. Er bestaan ook verschillende websites waarop je een digitaal moodboard kan maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.