Workshop moodboard maken

Als je niet weet hoe je een moodboard moet maken

Je wilt zelf heel graag een beeldcollage of te wel een moodboard maken. Alleen zou je niet weten hoe je er aan moet beginnen dan is een workshop moodboard maken misschien wel iets voor jou. Je maakt samen onder leiding van een deskundige je eigen moodboard.

Workshop moodboard makenSamen met andere een moodboard maken

Het leuke van een workshop moodboard maken is dat je met meerdere mensen de workshop volgt als je dan met elkaar een moodboard gaat maken krijg je zo een idee hoe een het er ongeveer uit moet gaan zien. Zo deel je allerlei tips en kun je na de workshop thuis aan de slag om eer een te gaan maken.

Een moodboard is een beeldcollage van allerlei plaatjes lapjes stof enzovoort over een bepaald onderwerp zo krijg je door plaatjes te vinden die jij mooi vindt een soort overzicht in welke stijl of sfeer je iets wil gaan maken. Vaak worden ook sierletters gebruikt, meer tips daarover kan je hier vinden.

Daarom is een moodboard maken leuk maar ook heel handig om te maken want je krijgt zo gelijk een idee hoe je iets moet gaan maken. Als je niet precies weet hoe je een moodboard moet maken dan is een workshop een leuke manier om dit te leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.